FruitMe

Skolefrugt

Få støtte til skolefrugt med EU-midler gennem FruitMe

Hvert år uddeler Landbrugsstyrelsen EU-midler, da man i EU har et ønske om at fremme sunde kostvaner og styrke børn og unges adgang til frugt og grønt.

Skoleelever i 0.- 10. klassetrin kan få tilskud til frugt og grønt. Tilskuddet kommer fra EU og dækker op til 90% af udgifterne.

FruitMe

Frugt, frugt, frugt…..

 

FruitMe/Firmafrugt har siden 2010 leveret EU-støttet skolefrugt til over 400 skoler i Danmark – disse er fordelt mellem folkeskoler, fri- og privatskoler samt efterskoler.

FruitMe

Vi klarer ærterne

Lad FruitMe stå for ansøgning og administration af jeres skolefrugtordning 

Som en af landets største leverandører af EU-støttet skolefrugt, ved vi fra mange skoler, at ordningen opfattes som svær og uhåndterlig at administrere – og at det derfor holder mange skoler tilbage fra at få del i pengepuljen. Sådan skal det naturligvis ikke være – vi har derfor fra ordningens start tilbudt alle vores skoler at varetage den administrative del af ordningen, så I ikke skal forholde jer til ansøgninger, dokumentation o.lign. Denne service er inkluderet i prisen for frugten hos os. 

Kom godt i gang allerede i dag

Kunne du tænke dig at høre mere om en EU-støttet frugtordning til jeres skole, kontakt os da gerne på telefon 70 26 88 62 eller kontakt@fruitme.dk

Firmafrugt er

FruitMe

Vi kender vores frugt! Vi har nemlig forsynet arbejdspladser i hele landet med den allermest friske af slagsen siden 1999. Og med mere end 20 års erfaring i rygsækken tillader vi i dag at kalde os mestre i alt fra frugtkvalitet, over velfungerende logistik, til pålidelig levering.