Om FruitMe

Mestre i at få din hverdag til at køre

Vi kender vores frugt! Vi har nemlig forsynet arbejdspladser i hele landet med den allermest friske af slagsen siden 1999. Og med mere end 20 års erfaring i rygsækken tillader vi i dag at kalde os mestre i alt fra frugtkvalitet over velfungerende logistik til pålidelig levering.

FruitMe

Fleksible og friske

FruitMe er placeret centralt i Danmark – nemlig i Odense, hjertet af Fyn. For dig som kunde betyder det både leveringssikkerhed og CO2-besparelser.

Sammen med vores mange ansatte, leverer vi frugt til mere end 1000 tilfredse virksomheder og skoler over hele landet. Og vi tror , at tilfredsheden bl.a. kommer, fordi vi sætter os ind i dine behov og ønsker.

Virksomheder er i dag agile – derfor er vi selvfølgelig også fleksible og vil gøre (næsten) alt for at imødekomme dit behov. Vi tilpasser os, når du pakker kufferten og drager på ferie. Eller når du fortæller at I enten er blevet flere eller færre i virksomheden. Så længe din hverdag glider så let som muligt, er vi glade.

Vil du vide mere om FruitMe, er du altid velkommen til at give os et ring på tlf. +45 70 26 88 62 eller på kontakt@fruitme.dk. Vi besvarer din henvendelse med et smil.

Vores

Miljøpolitik

FruitMe lever af naturens frugter. Derfor er det selvfølgelig vigtigt for os, at vi ikke belaster vores planet mere end absolut nødvendigt. Vi bestræber os derfor løbende på at forbedre vores arbejdsgange med miljøet for øje. Her er nogle af vores særlige fokuspunkter:

Emballage

Et af de steder, vi kan gøre den største forskel, er i vores emballage. Her har vi investeret i genanvendelig returemballage, som bruges hvor det er muligt. Dette er med til at vores forbrug af papemballage er faldet med 30% siden august 2019.

Madspild

Hos FruitMe har alle vores kunder en tilrettet frugtordning efter deres behov. Det betyder, at der ikke købes mere, end der skal spises. Det er med til at undgå madspild både hos os og på vores kunders arbejdsplads. Derudover bliver al overskudsfrugt afhentet af Marius Pedersen, som omdanner frugten til biomasse. Biomassen transporteres derefter til biogasanlæg, hvor det genanvendes ved energiudnyttelse og afslutningsvis som jordforbedringsmiddel.
På den måde giver vi det, vi ikke skal bruge, tilbage til naturen.

Logistik

I samarbejde med vores leverandører arbejdes der på at bruge grøn transport. I de større byer anvendes der allerede på nogle ruter elbiler. Vores ambition på sigt er at køre i 100% CO2-neutrale elbiler i hele landet.

Firmafrugt er

FruitMe

Vi kender vores frugt! Vi har nemlig forsynet arbejdspladser i hele landet med den allermest friske af slagsen siden 1999. Og med mere end 20 års erfaring i rygsækken tillader vi i dag at kalde os mestre i alt fra frugtkvalitet, over velfungerende logistik, til pålidelig levering.